2012. január 24., kedd

14K Arany Gyűrű Ametiszt és Gyémánt 54 - Jelenlegi ára: 94 120 Ft !

DSTP5266CSRUS
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
Az ametiszt: Leginkább a halak, kos, nyilas és szűz csillagjegyben születettek számára alkalmas. Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét, hatalmat, befolyást, tisztaságot, Isten iránti bizalmat, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz és támogatja a tanulmányokat. Erősíti a hitet és viselőjét hagyja igazságosabban ítélkezni és cselekedni. z ametiszt segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget, enyhíti a vágyódást és a gyászt. Az ametiszt kristály erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Erősíti az akaratot, erőt hoz, örömöt és vigaszt adományoz. Támogatja az intuíciót. Ha két barát egymás közt ametisztet cserél, amíg az ametiszt a birtokukban van, jóindulatúak maradnak egymáshoz. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Segít a pszichiátriai betegségben szenvedők állapotának stabilizálásában. Használata skizofrénia esetén nem ajánlott. Az ametiszt a fájdalmon csaknem valamennyi fajtájára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, akné, farkasvakság, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen. Az ametiszt csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál. Alvászavaroknál, amikor túl sok gondolat kavarog a fejünkben, tanácsos egy ametiszt kristályt a kezünkbe venni és a párnánk alá tenni. Segítségünkre van a vér megtisztításában. Erősíti az immunrendszert, szabályozza a bélflórát, jótékony hatása van a különféle sérülésekre, horzsolásokra.
A gyémánt: Leginkább a bika, bak, oroszlán csillagjegyben születettek számára alkalmas. A lélek őrzője és segít mindig tisztán és önállóan gondolkodni. A partnerkapcsolatban gondoskodik a belátásról, megértésről és toleranciáról, hosszú szerelmet ajándékoz. Segít depressziónál és szorongásos állapotnál, féltékenység ellen. Világosságra, felismerésre, félelmek, fukarság ellen. Kiegyensúlyozottságot, önállóságot, önbecsülést ad. Segít a féltékenységet jobban kontrolálni. Elveszi a bizonytalanságot a partnerrel kapcsolatban, legyőzhetetlenséget tanít, figyelmessé tesz a hibákra. A gyémánt támogatja a logikus gondolatokat és kényszerít bennünket, hogy a helyes életutat keressük, és megtaláljuk, s mindehhez erőt ad nekünk. Aki gyémántot visel egy szigorú, de igazságos tanárt talált magának. Nagyon erős hatása van a kiválasztó szervekre, a gyomorra és a belekre, valamint fejfájásnál, hát- és végtagfájásnál, porckorong-problémánál, köszvénynél. Gondoskodik, hogy körmeink, fogaink és csontjaink szilárdak legyenek, segít reumánál és szélütésnél, epe- és vesekőnél, erősíti az agyat és az idegeket, megelőzi az érelmeszesedést és a szenilitást.
 
FIGYELEM! A termékeinket több helyen is hirdetjük, a raktárkészletünk folyamatosan változik, ezért kérem mindenképpen a termék leütése előtt érdeklődjön (Kérdés formájában), hogy van-e az adott termékből készletünkön.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Az esetlegesen felmerülő vámköltségekért minden esetben a vevő felelős.
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
 


Jelenlegi ára: 94 120 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 22:32
. 14K Arany Gyűrű Ametiszt és Gyémánt 54 - Jelenlegi ára: 94 120 Ft

Fontos